SpellForce 3 Reforced (Xbox One & Xbox Series X) Zoom

Opis izdelka

Spellforce III Reforced je popolnoma predelan Spellforce III, ki je na razpolago tako za računalnik kot za konzole! Piše se leto 518 in oblasti so zatrle čarovniški upor. Toda zmaga je bila Pirova: dežela razpada in širiti se je začela smrtonosna kuga. Karizmatičen možakar po imenu Rondar Lacaine trdi, da so za vso nesrečo krivi čarodeji in da bo deželi Eo sijaj povrnila edinle vrnitev očeta bogov Aonirja.

* Izboljšana kampanja z naprednejšim realnočasovnim igranjem in predelanimi frakcijami. Izboljšani so tudi sodelovalni način, naloge, razporeditev dobrin, uravnoteženost, drevesa veščin in sučišče.

* Vizualno in funkcionalno nadgrajen vmesnik.

* Podpora igralnemu ploščku.

* Nov zemljevid za način Skirmish.

* Način Journey: dodaten način, podoben Free Game Modu iz izvirnika, ki vsebuje več kot dvajset ur samosvoje vsebine in nudi veliko priložnosti za nadaljnje preigravanje. Igrati ga je moč tudi sodelovalno.

* Journey Skirmish: PvP-obračuni proti drugim igralcem z mogočnimi heroji.

* Način Arena: neskončen način, v katerega popeljete svež lik, se borite z valovi pošasti in se z ostalimi primerjate na spletni lestvici. Igrati ga je moč tudi sodelovalno.

* Podpora modifikacijam za nova načina Journey in Arena. Izdelajte lastne zemljevide za Areno in Journey ter jih delite s skupnostjo.